Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Nieuws

Je alarmsysteem koppelen met WhatsApp

Bij een alarmmelding je vrienden, familie of buren op de hoogte stellen per WhatsApp? In deze video legt Max je uit hoe je dit middels een paar stappen kan doen en zo nog meer uit je SmartAlarm kan halen!


Door het instellen van verschillende soorten meldingen gecombineerd met verschillende contactpersonen voorkom je dat belangrijke meldingen over het alarmsysteem worden gemist. Wanneer het alarm afgaat is het namelijk wel fijn als iemand pols hoogte kan nemen.

Smartalarm heeft het dan ook mogelijk gemaakt om je Smartalarm te koppelen aan Whatsapp. Door deze nieuwe functie worden de gekoppelde contactpersonen via whatsapp op de hoogte gehouden van alarmmeldingen. Contactpersonen kunnen buren, vrienden en familieleden zijn. In sommige gevallen wordt het zelfs gebruikt in Whatsappgroepen, zoals een Buurtpreventie groep. Hierdoor kunnen je contactpersonen pols hoogte nemen wanneer je niet aanwezig bent. Dat betekent dat zelfs op vakantie iemand je huis kan controleren wanneer er een alarm afgaat.

Koppelen van Whatsapp aan SmartAlarm

Hoe stel je dit in voor jou Smartalarm? Er zijn twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om het te koppelen aan een persoonlijke whatsapp. De tweede mogelijkheid is om het te koppelen aan een Whatsapp groep. Kijk dit filmpje (filmpje) voor de instructies of volg het stappenplan hieronder.

Persoonlijke Whatsapp

Stap 1. Login op je Smartalarm via de desktop of via de app. Navigeer naar instellingen en druk dan op bekijken onder het kopje Whatsapp.
Stap 2. Scan de QR-code met de mobiel van een contactpersoon. U wordt via de QR-code gebracht naar een chat met een getypt bericht. Activeer de koppeling met Smartalarm door het bericht te versturen.

Whatsapp groep

Stap 1. Voeg het nummer 06 513 80 609 toe aan de Whatsapp groep.
Stap 2. Login op je Smartalarm via de desktop of via de app. Navigeer naar instellingen en druk dan op bekijken onder het kopje Whatsapp. Op deze pagina kunt u onder de QR-code een activatie code vinden.
Stap 3. Stuur de juiste activatie code in de groep. Vanaf dit moment is de koppeling geactiveerd en wordt iedereen in de groep op de hoogte gehouden van alarmmeldingen.
 
Tip: geef je Smartalarm een goed omschrijvende naam, zodat andere mensen weten om welk alarmsysteem het gaat.

So call me maybe?

Bel of mail ons en ontvang persoonlijk advies & tijdelijk extra korting!

Bekijk de contactmogelijkheden
Call me maybe
Basis Alarmpakket

Met twee bewegingssensoren, twee toegangssensoren, een afstandsbediening en bedieningspaneel!

Vanaf €299,95
Top