Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Nieuws

Verhaal van een tevreden klant

Ik maak al geruime tijd gebruik van de producten van SmartAlarm. Ik heb in het voorjaar van 2015 het basispakket aangeschaft met een aantal extra accessoires. Mede vanwege het feit dat ik veel van huis was in verband met een studie wilde ik mijn gezin extra veiligheid bieden.

In mijn zoektocht naar een geschikt alarmsysteem kwam ik (na het lezen van een aantal goede reviews) al snel uit op SmartAlarm. Het feit dat het basispakket uit te breiden is met veel verschillende accessoires plus het feit dat je niet vastzit aan dure abonnementen (van beveiligingsbedrijven) heeft voor mij de doorslag gegeven voor de keuze voor SmartAlarm. Ik heb in de loop der tijd veel extra accessoires aangeschaft: bewegingsmelders, afstandsbedieningen en deursensoren enzovoort. Ik ben heel nieuwsgierig naar het ‘slimme deurslot’.

Alle accessoires werken uitstekend en hebben mij niet één keer in de steek gelaten. Ook de connectiviteit met andere platformen vind ik een echte plus. In 2015 was de app nog wat basic, maar in de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe, handige functies bijgekomen en oogt het geheel nu erg professioneel. Met name het uitlezen van de batterijstatus van de accessoires vind ik erg praktisch. Erg praktisch en het geeft een veilig gevoel.

Ook de connectiviteit met andere platformen vind ik een echte plus. Zo maak ik gebruik van Triggi en heb ik mijn ‘klikaanklikuit’-producten én de centrale van SmartAlarm aan elkaar gekoppeld. Bijvoorbeeld: als ik ’s avonds het alarm op de thuismodus zet, worden alle lampen vanzelf uitgeschakeld en mocht het alarm in de nacht afgaan, dan worden alle lampen ingeschakeld. Erg praktisch en het geeft een veilig gevoel.

De klantenservice geeft bovendien snel antwoord en helpt je snel verder. Al met al werkt het systeem zoals beloofd en heb ik SmartAlarm aan collega’s en vrienden aangeraden. Kortom: een tevreden klant!

Hoe is jouw ervaring met ons alarmsysteem? Stuur ons je verhaal via info@smartalarm.nl. We horen het graag van je!

So call me maybe?

Bel of mail ons en ontvang persoonlijk advies & tijdelijk extra korting!

Bekijk de contactmogelijkheden
Call me maybe
Basis Alarmpakket

Met twee bewegingssensoren, twee toegangssensoren, een afstandsbediening en bedieningspaneel!

Vanaf €299,95
Top