Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Nieuws

Refer a friend, uitbreiding functionaliteiten afstandsbediening en pilot-project

Refer a friend
We krijgen ontzettend veel positieve feedback van onze klanten, die vaak zelf ook weer nieuwe klanten bij ons aanbrengen waardoor SmartAlarm nog harder groeit. Om deze klanten hier ook iets voor terug te kunnen geven, hebben we een referal-programma gelanceerd op www.smartalarm.nl/referral.

Aanmelden is erg gemakkelijk. Ga naar www.smartalarm.nl en log in (je kunt dezelfde gegevens gebruiken als in de app). Klik op vervolgens op 'Mijn referrals' om je persoonlijke link op te halen.

Je persoonlijke referral-link kun je vervolgens delen met vrienden, familie, kennissen en op sociale media. Wanneer iemand via deze link op onze webshop terechtkomt, krijgt hij een speciale pagina met aanbiedingen. Op dit moment is dit een aantrekkelijke 10% korting op een nieuwe SmartAlarm-pakket.

Mocht er tot aankoop over worden gegaan, ontvang je automatisch punten op je SmartAlarm-account, die je kunt inwisselen voor nieuwe accesoires, kortingen op je abonnement of webshop-vouchers.

Paniekknop op de afstandsbediening gebruiken
Tot voor kort was het niet mogelijk om de functie van de paniekknop (de rode knop met een uitroepteken) op de afstandsbedieningen van je SmartAlarm in te stellen. Het is vanaf nu mogelijk om via de app deze functie aan te passen (zo kun je bijvoorbeeld aanpassen dat er alleen een stil alarm afgaat).

Binnenkort beschikbaar: lifestyle monitoringsysteem voor ouderen
Zoals u misschien al is SmartAlarm meer dan alleen een alarmsysteem en is het zeer geschikt voor de monitoring van o.a. ouderen die zelfstandig willen blijven wonen, maar het fijn vinden als er een extra oogje in het zeil kan worden gehouden of op een simpele manier een mogelijkheid bestaat om alarm te slaan. Dit alles zonder de inzet van camera's, maar met de inzet van onze slimme sensoren.

Met een speciale versie van het SmartAlarm beginnen we binnenkort een pilot om het systeem in de praktijk te kunnen testen en verder te ontwikkelen. Dit nieuwe systeem heeft alle functionaliteiten van het huidige SmartAlarm, maar ook wat extra functionaliteiten zoals een druksensor en ingebouwde simkaart-functionaliteit.

Mocht u geinteresseerd zijn in dit systeem of iemand kennen die geschikt zou zijn voor dit pilot-traject, neem dan contact met ons op via 0186 - 201 200 of stuur een e-mail naar info@smartalarm.nl. We nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

So call me maybe?

Bel of mail ons en ontvang persoonlijk advies & tijdelijk extra korting!

Bekijk de contactmogelijkheden
Call me maybe
Basis Alarmpakket

Met twee bewegingssensoren, twee toegangssensoren, een afstandsbediening en bedieningspaneel!

Vanaf €299,95
Top