Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.2 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Nieuws

Bescherm uw bezittingen tijdens de warmere maanden

Nu het weer warmer wordt, zullen velen van ons ramen en deuren openen om wat welkome frisse lucht binnen te laten. De politie waarschuwt echter voor de opkomst van 'insluipende inbraken' - een vorm van inbraak die plaatsvindt wanneer je een raam of deur ontgrendeld laat. Sommige steden lopen extra risico. In Amsterdam, Leeuwarden, Delft en Lelystad slaan inbrekers 's zomers nog sneller toe.

De meerderheid van de overtreders zoekt de weg van de minste weerstand wanneer ze proberen toegang te krijgen tot een eigendom, en het vinden van een deur of raam die niet is ontgrendeld, biedt hen een aantrekkelijke kans. Zelfs als je maar vijf minuten bij de buren aan het knabbelen bent, de was ophangt of aan het tuinieren bent, moet je er een gewoonte van maken om alle deuren en ramen op slot te doen voordat je je huis verlaat.  Daarnaast zijn er nog een aantal andere dingen die u kunt doen om uw bezittingen tijdens de warmere maanden te beschermen.

  1. 56% van de inbraken 's avonds plaats, dus wees op uw hoede om op een warme avond de ramen open te laten als u naar bed gaat. 
  2. Laat geen waardevolle spullen achter in het bereik van een open raam of kattenluik als je die hebt, zoals sleutels, portefeuilles/portemonnees, tassen, mobiele telefoons of iPads.
  3. Installeer een huisalarm, zodat als het ergste gebeurt en er wordt ingebroken, je snel gealarmeerd kunt worden en je buren indien nodig contact kunnen opnemen met de politie. Ze fungeren ook als een goed visueel afschrikmiddel.
  4. Denk eraan om na een dag in de tuin gereedschap en speelgoed 's nachts in een afgesloten schuur of garage te zetten, aangezien dure buitenuitrusting een zeer verleidelijk voorstel kan zijn voor opportunistische dieven.
  5. Doe altijd je deuren en ramen op slot, ook als je thuis of in de tuin bent – ​​het duurt maar een minuut voordat een inbreker naar binnen sluipt.
  6. Beveilig voor maximale bescherming houten buitendeuren met een insteekslot en/of nachtvergrendeling die voldoet aan de norm
  7. 'Inchecken' op vakantielocaties op sociale media of het plaatsen van vakantiefoto's kan riskant zijn en een open uitnodiging zijn voor criminelen, dus neem de tijd om uw instellingen te controleren.
  8. Pas ook op voor het accepteren van nieuwe vrienden of connecties online als u niet persoonlijk met hen verbonden bent. Inbrekers kunnen zich voordoen als 'vrienden' om meer over u en uw huis te weten te komen.

So call me maybe?

Bel of mail ons en ontvang persoonlijk advies & tijdelijk extra korting!

Bekijk de contactmogelijkheden
Call me maybe
Basis Alarmpakket

Met twee bewegingssensoren, twee toegangssensoren, een afstandsbediening en bedieningspaneel!

Vanaf €299,95
Top